Welkom op de member area van Adriaan Leert en hartelijk dank dat u onze online masterclasses gaat volgen. Wij weten zeker dat onze masterclasses u verder helpen in uw professionalisatie.

Klik hier om naar de masterclasses te gaan!

De kunst van het gastheerschap en serveren.

Stan Kerckhoffs, SVH meestergastheer en sommelier bij Michelin sterrenrestaurant Lautor leert jou de kunst van het gastheerschap en serveren op Huis ter Duin niveau.

GA NAAR CURSUS
GO TO COURSE (ENG)

Leiderschap, uitdagingen en keuzes in de hotelerie

Over zijn rol als Managing Director van Grand Hotel Huis ter Duin, titels als beste hotelier van de wereld en beroemde gasten als Barrack Obama en het Nederlands Elftal. Stephan's rijke staat van dienst maakt hem tot een boeiende persoonlijkheid die tot in de essentie begrijpt wat gastheerschap inhoudt.

GA NAAR MASTERCLASS

PR en Communicatie

Als hoofd PR en Communicatie voor Grand Hotel Huis ter Duin begrijpt Jill als geen ander hoe je een sterk merk neerzet in een snel veranderende wereld met socials en platformen.

Wil jij je kennis uitbreiden en toepassen op uw eigen bedrijf?

GA NAAR MASTERCLASS

Wijnselectie

Als sommelier van Michelin sterrenrestaurant Lautor, met een bijzondere staat van dienst als SVH meestergastheer is Stan de uitgelezen persoon om je alles te leren over wijn. Van proeven, glaswerk, wijnkaart samen stellent tot beheer van een wijnkelder, alles komt aan bod.

GA NAAR MASTERCLASS

Gastronomie

Chef kok van het Michelinsterren restaurant Latour in Huis ter Duin en Telegraaf Chef van het jaar, Marcel van Lier, staat klaar om u te leren koken als een sterrenchef. Hoe een gerecht samen te stellen, klaar te maken en op te maken. U krijgt letterlijk een kijk in de keuken waarin deze chef u meeneemt in zijn belevingswereld.

GA NAAR MASTERCLASS

Certificaat Aanvragen

Heeft u alle masterclasses gevolgd? Vraag dan uw certificaat aan!

Het certificaat wordt persoonlijk ondertekent door de instructeurs en per post naar u opgestuurd.

Bedrijfsaam

Uw naam

Adres

Postcode & Plaats

Email